dening Transposh - translation plugin for wordpress

Top Laser Cutter Laser Cutting Machine Produsen

ISO9001 EC EPA TUV DISETUJUI PABRIK

Produk Allwinmac
OEM ODM Welcome

Sugeng rawuh

KENAPA PILIH KITA

Allwinmac spesialisasine ing Pemotong Laser lan Mesin Pemotongan Laser manufaktur lan ekspor. Kita njamin implementasine inovasi ing pangembangan produk lan manufaktur mesin laser kualitas.

Pabrik Langsung

Pabrik modern kalebu luwih saka 5000m² kanthi kapasitas produksi gedhe, kuwat R&Tim teknisi D siap kanggo ngatasi masalah pelanggan langsung .

12 Pengalaman Taun

Kanthi liwat 12 taun efforts lan inovasi, diekspor menyang 80 negara lan wilayah sing beda-beda lan entuk reputasi apik saka para pelanggan ing saindenging jagad.

Kontrol Kualitas sing luwih dhuwur

Saka pengadaan bahan mentah nganti produksi, pengawasan kualitas Allwinmac nduweni sistem manajemen sing ketat.

Win-win Niat

Allwinmac tansah nduweni pikiran kanggo cocog karo kabutuhan pangguna layanan sajrone layanan. Kita setya tuwuh bebarengan karo para pelanggan lan mitra.

Layanan paling apik kasedhiya

Allwinmac nawakake layanan lengkap babagan topik kayata pemotong laser, instalasi mesin laser engraver, operasi, latihan lan commissioning. 7x24 serivice & dhukungan tim darmabakti bakal ngadeg konco mburi.

Garansi Transparan

Allwinmac setya dadi mitra karo praktisi lan penggemar industri pemotong laser kanggo mbantu dheweke sukses, kanthi menehi kawruh teknis lan panuntun dhumateng babagan nglereni laser lan teknologi laser engraver .

0
Buruh sing berpengalaman
0
Teknisi Terampil
0
Klien Seneng
0
Pengalaman Industri

Babagan Allwinmac

Pimpinan Laser Cutter & Laser Cutting Machine

Minangka salah siji saka pemotong laser paling kuat & supplier laser engraver ing China, Allwinmac wis ing industri nglereni laser kanggo cedhak 10 taun.

Kita ngerti banget yen kualitas minangka kunci kanggo para pelanggan, lan carane penting iku kanggo nyedhiyani mesin nglereni laser kualitas paling dhuwur, ing prices paling murah bisa. Swara kepungkur 10 taun, kita wis kerjo karo bagean pelanggan kaetung.

PRODUK UTAMA KAMI

Kita nggunakake bahan sing diuji kualitas lan teknologi canggih kanggo nggawe Mesin Pemotong Laser lan Mesin Pemotongan Laser supaya njamin daya tahan., umur dawa lan kinerja. Desain kompak, bangunan sing kuwat, kinerja dhuwur iku sinonim karo Allwinmac.

mesin nglereni serat laser

Mesin Pemotongan Laser Serat

Serat Lase Cutting Machine ,uga disebut Serat laser cutter ,mesin serat laser ,serat laser cnc. Mesin pemotong laser serat yaiku mesin pemotong laser sing nggunakake generator laser serat minangka sumber cahya.

1390 Pemotong laser CO2

Pemotong Laser CO2

Pemotong Laser CO2 ,uga disebut Mesin Pemotong Laser CO2 .Pemotong Laser CO2 minangka jinis mesin sing nggunakake transisi antarane tingkat energi geter lan rotasi molekul CO2 kanggo ngasilake sinar laser kanggo ngethok bahan.

laser-nglereni-amben

Amben Laser Cutter

Laser Cutting Bed uga disebut Laser Cutter Bed .Laser Cutting Bed yaiku peralatan laser sing dikembangake khusus miturut kabutuhan pangembangan pariwara., dekorasi lan industri sing gegandhengan

Mesin nglereni laser CCD

Mesin Pemotongan Laser CCD

Mesin Pemotongan Laser CCD cocok kanggo kabeh jinis kain cetak digital, kalebu jersey bal-balan, setelan renang, sandhangan cycling, nyandhang tim, fashion apparel lan dicithak vamp etc.

SOLUSI INDUSTRI

Allwinmac fokus ing manufaktur Pemotong Laser lan Mesin Pemotongan Laser kanggo macem-macem jinis pangolahan bahan industri. Cocog kanggo lembaran logam / piring, tabung logam / pipa saka stainless steel, baja karbon, elektronik, baja galvanis, piring aluminium seng, alumunium, paduan aluminium, paduan titanium, tembaga, kuningan, wesi lan bahan logam liyane karo kekandelan beda. .Uga kita bisa menehi solusi siji-mandeg miturut syarat customer lan kondisi ana.

Metal Laser Cutting

mesin nglereni logam

Pemotongan Laser Arcylic

mesin nglereni akrilik

Pemotongan Laser Kayu

mesin nglereni kayu

Pemotongan Laser Kain

mesin nglereni kain

Hubungi Kita kanggo Rocket Proyek Sampeyan Saiki

Allwinmac bakal tansah dadi partner paling apik kanggo laser cutter lan laser engraver saka China.

Gulung menyang Ndhuwur

Ngomong karo Pakar